Lidmaatschap

Foto - illustratie bovaan webpagina Lidmaatschap

Het Senia lidmaatschap

Je wordt lid van Senia als je je aansluit bij een lees- of luisterclub. Senia leden ontvangen jaarlijks actuele keuzelijsten en lees- en luisterwijzers van de voor een nieuw leesclubseizoen gekozen boeken/muziekstukken. Daarnaast kunnen leden gebruik maken van het Boekenprikbord en met korting deelnemen aan activiteiten. 

Kosten lidmaatschap

Een lidmaatschap bedraagt € 38,- per jaar. Tot dit abonnement behoort de keuze van maximaal zeven lees- of luisterwijzers per jaar. Het lees- en luisterclubseizoen loopt van september tot september. Later in het seizoen starten is mogelijk, er wordt dan een bedrag naar rato betaald (afhankelijk van de nog te bespreken boeken). Nieuwe leden betalen eenmalig € 6,- inschrijfkosten. Zie voor gedetailleerde informatie onze Algemene voorwaarden.

Klein abonnement

Voor speciale situaties is het mogelijk een 'klein abonnement' af te sluiten. Hierbij zitten maximaal vier lees- of luisterwijzers inbegrepen. De kosten van dit abonnement bedragen € 26,50 per jaar.

Opzeggen

Leden kunnen hun lidmaatschap voor het nieuwe seizoen tot 1 juni schriftelijk opzeggen. Dit kan per e-mail naar info@senia.nl of brief naar Stichting Senia, Postbus 83, 8120 ab Olst. Tussentijds opzeggen kan altijd. Het is echter niet mogelijk een (gedeeltelijke) teruggave van het abonnementsgeld te krijgen (de lees- en luisterwijzers voor het lopende seizoen zijn immers al ontvangen). Zie voor gedetailleerde informatie onze Algemene voorwaarden.